Vastgoedmakelaar en vastgoedkantoor Merchtem – Madeblas bvba

Verhuur en verkoop van
vastgoed met het beste advies

Vastgoed – vastgoedadvies – vastgoedbegeleiding
Neem contact op

Vastgoed (ver)kopen en (ver)huren

Madeblas, onder leiding van Luc Asselman, is al meer dan 20 jaar een erkend vastgoedkantoor / vastgoedmakelaar in Merchtem. In de eerste plaats adviseren wij particulieren en ondernemers bij de verkoop en verhuur van allerhande vastgoedprojecten. Als vastgoedkenner openen wij echter ook onze deuren voor advies bij bemiddeling van onroerend goed.

A-typisch vastgoedkantoor

Wij functioneren niet als een standaard immobilIënkantoor dat enkel de (ver)koop van vastgoedprojecten begeleidt. Meer dan andere vastgoedagentschappen fungeren wij ook als adviescentrum voor ruimtelijke ordening, vergunningstrajecten en ontwikkeling van vastgoedprojecten. Daarvoor werken wij samen met gespecialiseerde advocaten, architecten, fiscalisten en andere vastgoedberoepen.

Luc Asselman

Spilfiguur Luc Asselman volgde een opleiding in Politieke wetenschappen aan de VUB (’77) en ontwikkelde al snel een passie voor immobiliën. Dit resulteerde in een master Real Estate (AMS-UA) en een diploma vastgoedrecht (KUB). Hij werd reeds in de jaren ‘80 actief lid van de CIB. Ondertussen leidt hij (sinds 1995) zijn eigen vastgoedkantoor en doceert hij Vastgoed en Ruimtelijke Ordening aan de AP Hogeschool Antwerpen in de studierichting ‘Vastgoed’. Daarnaast verzorgt hij specifieke, actuele opleidingen voor architecten en makelaars die beroep doen op zijn expertise.

Vertrouwen

Erkend Vastgoedmakelaar (BIV), Actief, erkend CIB-lid.

34 jaar ervaring

Doordrongen van relevante ervaring als vastgoedmakelaar en -adviseur.

Totaaldossiers

Formalisatie van alle certificaten, vergunningen, attesten en docu

Up-to-date

Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de complexe wetgeving.

Advies nodig over je pand of project?
Aarzel niet ons te contacteren!

Neem contact op